Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla väggarna röda

Att försöka leva.
ett liv anpassat efter dig.

Att försöka se meningen
i din meningslöshet.

Att somna brevid den som du älskar,
att smeka hennes kind.

Att vakna i din gråa lägenhet,
att försöka måla väggarna röda.

Att le på bussen hem.




Fri vers av Glittermolnet
Läst 1113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-07-04 20:44



Bookmark and Share


  ungefär
galet söt dikt
2009-08-23

    padena
Underbar och enkel text. Att försöka måla väggarna röda. Något dom flesta skulle vilja våga.
2008-02-02

  ramlar
älskar denna denise.
2007-09-30

    eko
Så enkelt rakt på sak glädjande.
2005-07-04

  BaraEnFlicka
Bra tjejen!
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Glittermolnet
Glittermolnet