Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingemansland

Allt är stilla i mig
när allt runt omkring mig är en storm

Allt är en storm i mig
när allt runt om kring mig är stilla

jag är i Ingemansland

Vill inte tillbaka
vet inte vart detta bär av

försöker hitta lyckan
i att vara ingenting

försöker hitta mig
i nån annan än dig




Fri vers av MinnaSofia
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-17 18:50



Bookmark and Share


  Blodros
för mig beskriver den känslan av att vara vilse
vilse med sig själv, och dina ord utrycker det väl
bra fångat!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia