Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av tider från förr

Hur kan någon
få mig
att brista så lätt

Hur kan någon
få mina tårar att rinna
på en hundradels sekund

tårar som aldrig vill visa sig
när jag behöver se dom

ett tonläge får mig att bli ett litet barn igen

ett humör får mig att kura ihop mig till en ynkllig liten jävel

en som står så nära
skär med ett samtal tusen rakblad genom mitt hjärta

trots att det är hårt som sten
mot den övriga världen

Sitter spåren så hårt
av tider från förr
då du var ett monster

Varför kan jag ännu inte säga ifrån
Våga stå för min egen tid och vilja
utan att du ska höja din röst och låta som ditt osanna jag

Känslan kommer tillbaka från förr
då mina knän skakade
av skräck
för något som jag inte kunde placera

tänk över

såra inte ditt barn mer





Fri vers av MinnaSofia
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 19:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så lite det behövs.
Men det beror helt på från vem det kommer.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia