Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i svartvitt

Jag bad dig
hitta kärlek
-på annat håll

Du svarade:
Hur skulle jag kunna
när mitt liv är i svartvitt
och den enda färgen jag ser
-är dina gröna ögon?

Jag svarade dig:
att jag hoppas
du hittar din regnbåge nån dag




Fri vers av Karin Jacobsson
Läst 437 gånger
Publicerad 2008-06-17 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det är inte alltid man vill ha det som bjuds! Säkert ordat!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jacobsson