Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dag min själ vandaliserades


Den dag min själ vandaliserades


ringde grannens väckarklocka,
solen steg upp


grannen kom hem från jobbet,
solen gick ned


kvällen kom 

med min själ lika vandaliserad
med tusen frågor om varför




Fri vers av Nic
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-07-04 21:22



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Toppenbra! Allt man kan önska sig, tack
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic