Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otydligt

Ser dagen

genom frostat glas

Suddiga kanter

oklara konturer

 

Dagen som gick

nattens skrik

genom repad spegel

 

Ekande tomt

när gryningen kom

och försvann




Fri vers av nettizen
Läst 821 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-17 21:01



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Starka rader, känner igen utsikten.
2017-01-05

  Michaela Dutius
Du skriver så att det är poesi i varje bokstav...underbart vacker text
2008-07-01

  Mike
otroligt vackert! älskar ditt språk!
2008-06-23

  Leif Furstedt
Vacker betraktelse.
2008-06-17

    Lindizz
Har läst denna text flera gånger nu, på ngt sätt berör dina ord fastna hos mig som läsare, mycket bra skrivet.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen