Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar livet !

jag älskar sol. jag älskar att sjunga gospel. jag älskar mina härliga kompisar. jag älskar att rida och pyssla med hästar. jag älskar chips. jag älskar att bada i havet. jag älskar snö. jag älskar att gå långa skogspromenader. jag älskar djupa samtal. jag älskar kramar. jag älskar att fika. jag älskar musik. jag älskar att läsa. jag älskar våren. jag älskar att dricka te. jag älskar gud. jag älskar farfarsbröd och farfarsbullar. jag älskar att skriva. jag älskar svarta oliver. jag älskar att åka skidor. jag älskar glass. jag älskar att lära känna nya människor. jag älskar min kanin. jag älskar att prata med de härliga kyrktanterna. jag älskar farmors köttbullar. jag älskar killar som spelar gitarr och sjunger. jag älskar att vara i närheten av barn. jag älskar mitt piano. jag älskar vitsippor. jag älskar att sitta bakom orgeln. jag älskar mina rosa fårskinnstofflor. jag älskar när de regnar. jag älskar min släkt och familj. jag älskar djur. jag älskar mormors pannkakor. jag älskar att åka pulka. jag älskar hönö på sommaren. jag älskar morfars frallor. jag älskar mina mjuka kuddar i sängen. jag älskar att leka i studion. jag älskar väskor. jag älskar pianostycken av debussy. jag älskar mitt stökiga rum. jag älskar mysiga halsdukar. jag älskar att ducha länge i varmt vatten. jag älskar naturen. jag älskar att prata. jag älskar god mat. jag älskar att vara barnslig ibland. jag älskar folk som är glada och positiva. jag älskar att kolla på film med familjen. jag älskar kladdkaka. jag älskar livet!




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-17 23:44



Bookmark and Share


    Issand. VIP
glad text som ändå gör mig sorgsen för jag hatar hatar hatar hatar hatar gånger 32753948750398475 att lära känna nya människor

applåd för den, bara för den var positiv
2008-06-23

  korpfjäder
Jag höll på att skriva, att jag älskar gärna med dig - och så såg jag vad jag skrev...*fnissar lite generat* och försökte skriva om det så att det skulle stå, att jag gärna stämmer in i den där kärleken och att det är härligt att dela kärleken till livet. Och så älskar jag att läsa en text som bara handlar om livet som det är, och att älska det just så!
2008-06-17

  Therés
jag älskar din text :)
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken