Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salsa, tema dans 2

Känner varje ton i mina fötter
blir dirigerad mjukt men bestämt
runt höger
runt vänster
lätt motstånd och tillbaka igen

promenad åt höger
synkroniserade tillbaka
promenad åt vänster
tillbaka igen, exakt på rätt ställe

snurr igen fast den här gången avigt och bakom
men slutar ändå med perfekt koordination
tillbaka igen
vaggande rytmiskt
nära men ändå distans

ner, ner tills benen bränner
magen guppar, rumpan svänger
tills golvet tar vid
svetten rinner, håret klibbar, skorna klämmer
allting svindlar..







Övriga genrer av tanto
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-07-04 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto