Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev jag en fågel




Så snart jag nådde fram till hans enhet

blev jag en fågel

vars kropp bestod av enhet

och

vars vingar var av evighet.



Jag har blivit den jag älskat

och

Den jag älskar har blivit jag



Det var som om någonting

hände i mitt hjärta

och

jag blev glad

och

fann välbehag i det.

JAG KÄNDE INTE MER RÄDSLA!




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 354 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-18 09:17



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
sista raden,,är kärnan, just det där, kan liksom en port alstra för en helt annan enhet.
2008-06-18

    mr cloud
och vars vingar var av evighet...

gud, vad fint.
nästan så man får tårar i ögonen ju
kramar !
2008-06-18

  anits VIP
Du gör mig glad och
rörd med din text
kramar
2008-06-18

    Lindizz
Fint flyt i dessa rader där känslan för att finna sig själv och finna sig i ett välbehag är stort. Vackert!
2008-06-18

  wellness tina
vad glad jag blir när jag läser detta!
=)

Du är bäst
2008-06-18

  Quasimodo
Fint, varmt och i insikt för att bli det man själv är och inte vad andra vill och önskar !!!
2008-06-18

    Mr.painter
VACKERT
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic