Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magiskt med glitter och fullmånar..


nätter med glasbubblor

Glasbubblor
och splitter
från silvrigt glitter

tindrar glatt
på natthimlens
fullmåne

(allt blir
magiskt &
gräset fylls
av fuktighet)

Barfotaben
springer
runt bland
glitter
splitter
på marken
medan månen
målar
så vackert
bland
glasbubblorna

Alla dansar
glatt och
fångar
bubblorna,
lagar
splittre t
bland glittrande
kroppar.

Är sommarnätter så magiska som jag hört?




Fri vers av RedCherry
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 11:39



Bookmark and Share


  Simmerskan
mm denhär gillar jag, jag gillar associationerna jag får av ditt verk. Riktigt fin :)
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry