Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lögnare är ingen människa?


din falska ingen.

Den nattblåa
himlen sprider
sig så lätt
över din
nakna kropp.


Du känner vinden
dra,(det du
egentligen
känner är din
egna falskhet)

Kan du inte
se hur
stjärnorna
vägrar
samarbeta
för att aldrig
mer värma din
själ.


Är du så blind
att inget hindrar
ditt fall så nära
döden

med alla dina lögner
borde du vara bäst
på att vara ingen.


Vem vill vara ingen som bara
finns där och drar sina falska lögner




Fri vers av RedCherry
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vet en person som är som en kameleont.
Anpassar sig ständigt efter omgivningen för att vinna favörer.
Verkligen äckligt.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry