Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner ingenting mer




Jag skrek för mycket tyst

så till slut

dog jag innan döden



Nu

är jag tom



Jag känner ingenting mer



ingen smärta

ingen glädje



Jag känner ingenting mer ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 506 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-06-18 12:16



Bookmark and Share


    vide
saknaden lämnar ett tomrum i själen. Till slut känns det som att den egna själen inte längre finns..... Det finns inget annat som ger glädje och kan fylla tomrummet....
Men jag tror att endast tidens gång kan så småningom visa på nya saker som ger meningsfullhet
2008-06-18

  aftermath
starka rader
känslan återkommer gradvis
2008-06-18

  anits VIP
När du känner så
ingenting mer,så
sakta kommer
glädjen tillbaka
till dig igen
2008-06-18

  opheliavampira
Bara så vacker, skriker av sorg, blundar, känner igen mig och applåderar.
2008-06-18

  Elaine.S VIP
Starka ord som bär på mycket sorg och tomhet
2008-06-18

    mr cloud
starkt... !

\"Jag skrek för mycket tyst

så till slut

dog jag innan döden\"
2008-06-18

    Lindizz
Starka rader där varje rad berör, en tomhet som här förmedlas på ett välskrivet sätt. Kram
2008-06-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Längst ned, i botten finns tomheten. Sedan får man klättra upp. Så känner jag med dikten. Hälsar vännen Fredrik
2008-06-18

  stella
Tomheten lyser här. Tackolov vänder det!
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic