Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hålla tårar borta.


Nej

NEJ !



Mina tårar
faller inte
och krashar
i marken.


På kvällarna
i böjen
av nattens
skugga ligger
mina tårar
ömt vårdade
i en ask.


Allt för att
dom inte ska
behöva pryda
mina blåa ögon
som en gång
vart röda.


Nej,tårarna
får inte smycka
mitt runda
ansikte aldrig
ska tårarna stycka
mitt ansikte igen.

Låt blodet rinna,
men låt tårarna vinna

för jag vill
visa hela
världen att
jag också
kan vara
stark utan
mina tårar
som sårar.


(Mina tårar
faller inte
och krashar
i marken)




Fri vers av RedCherry
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-18 12:44



Bookmark and Share


    fakeheaven
oerhört berörande.
för mig är det svårt att se tårar som någon sorts styrka. jag känner mig alltid underlägsen.
2008-06-18

  Ola Rydberg
Du berör med denna
2008-06-18

  Simmerskan
att visa känslor anser jag är starkt.

Men ditt verk berör, jag kan räkna upp ett oräkneligt antal männskor, däribland mig själv vissa gånger, som bär på samma tanke.
2008-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Tårar är styrka.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry