Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek!


Tysta ord i en cirkels pil

Orden tysta
ritar en
cirkel
utan ett ljud
på din bara rygg

sedan ritar
jag en naken
pil genom
cirkeln jag nyss skapat

(Mitt bevis på
att jag älskar dig)

\"Älskling hur ska jag
få dig att förstå\"

(Viskar jag i mörkret)

Kysser din
bara rygg
där jag nyss
gjort cirkeln
med pilen


Älskling...

..\"Den kvällen kommer jag
aldrig glömma...\"



När ska du
förstå att
vi hör ihop?




Fri vers av RedCherry
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-06-18 13:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"En natt som den
kommer aldrig mer igen
En natt att minnas för dess behag
Den kommer nog aldrig tillbaks\"

(Lustans Lakejer)
2008-06-18

  Simmerskan
jag vet, jag vet så väl den känslan. Snyggt fångat, kunde inte gjort det bättre själv :)
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry