Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[att slå sig är en sak, att skratta är en sak men när man gråter på riktigt när man blivit djupt sårad så är det alltid samma process]


gråtprocessen

du får en klump i magen
som växer i takt
med att salt vatten slingrar sig genom kanaler
du vet vad som är på väg

du försöker prata men det känns som om någon
skurit hål i dina stämmband
luften passerar men det enda som kommer
är en osäker viskning
du vill komma där ifrån nu

du undviker ögonkontakt och
det salta vattnet lägger sig som en suddig lins över ögonen
till slut
som i en känslosam låt som bryter ut i refräng
öppnar sig allt
du blottar dig själv, allt rinner ur dig
men det enda som syns
är det salta vattnet
som långsamt hittar en väg nerför dina kinder
inget kan stoppa dig nu
inte när du gråter
på riktigt




Fri vers av fakeheaven
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 13:36



Bookmark and Share


  korpfjäder
Ja, det där skulle kunna stå som en beskrivning i Wikipedia!
Snyggt formulerat och hög igenkänningsfaktor!
2008-06-18

  RedCherry
verkligen så som man känner igen det..
men det är en styrka att vara sårbar.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven