Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner du igen dig så kommentera kritiskt Tack.


Hjärta till fliser

Det kalla rummet fryser mitt hjärta,
Det blanka golvet speglas i mitt hjärta som
faller mot dess kalla svarta golv.

PANG

Hjärtat i små små pusselbitar,
jag slänger mig efter mitt hjärta
som är i kras, jag känner mig
tom.

PANG

Jag ligger på golvet bland alla fliser
till pusselbitar.

[Vad ska jag ta mig till]

Hjärtat i bitar, mitt vinröda
blod kletar sakta ut sig på
det kalla golvet som är rött nu.

PANG

Ett skott av en fot i min
mage, världen blev svart.




Fri vers av RedCherry
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-06-21 14:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
A total eclipse of the heart...
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry