Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort dikt om kärlek.


eld och vatten.

eldens lågor dansar i takt
med havets vågor, likaså dansar
mitt hjärta för dej!




Fri vers av RedCherry
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-06-18 14:21



Bookmark and Share


  Simmerskan
skön och kort sammanfattning om vad de hela handlar om :)
2008-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Flammande skönt!
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry