Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar mitt liv i dina händer...




Ett ödmjukt nej

Fick frågan idag om jag tycker det är besvärligt

att böja sig inför någon annan...

 

 

När jag ser vart livet har tagit mig just genom det

behöver jag inte ens tänka innan jag svarar...

 

 

Ödmjukt böjer jag mig inför dig och ber dig..,

igen

igen

igen

och igen...,

vill bli till vad jag är ämnad att vara,

visa mig bara hur...

 

 

Svaret blir alltså..,

ett ödmjukt

nej

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-18 18:18



Bookmark and Share


  Tess the mess
vilken skön vila.
2008-06-19

  VildLilja
Snyggt!
2008-06-18

  Bibbi VIP
Lydnad inför Rom.12:1 är den underbaraste väg som finns.
Applåd!
2008-06-18

  genni VIP
Det känns som om du har hittat hem.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O