Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor




Jag sjunker

mer och mer

in i drömmarnas värld



Jag drömmer om

kärlek i evig tid



Jag vill vakna

i en annan värld

- utan skuld -



Jag vill vakna

i en annan värld

- utan smärta -



Jag vill vakna

i en annan värld

- utan tankar -



Där



ska Vi bli som vågor

som

snart ska återförenas

med havet



Där



ska Vi bli

tillsammans

för alltid



Där



ska Vi bli



Jag vill vakna där ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 505 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-18 19:36



Bookmark and Share


    Mr.painter
Vackert vågigt
2008-06-19

  Don Jorgé
Havet har en egendomlig förmåga att skapa ro och harmoni. Du har skrivit en mycket fin dikt.
2008-06-19

  Quasimodo
Vackert och fint !!!
2008-06-19

  Havsbris
den plats finns, bara
du kan se den, bara
du vill...

havet är alltid den
vackaste man kan
tänka sig för att
klaga sina plågor,
de trösta och rensa!

Kan man leva eller
överleva så där?
Även Sverige sjunka
just nu mot Ryssarna
hahahah

oppsss var inte mening,
älskar Sverige, mitt hem,
men vill göra dig skratta,
kanske svart humor var
det ;o)

kram min söta !
2008-06-18

  AnnaMy
tänk om ett sådant ställe fanns, där man kunde leva som vågor på öppet hav. då skulle nog kärleken mellan två personer hållt längre, om man inte behövt alla bekymmer. bra skrivet!
2008-06-18

  anits VIP
UNdebart skrivit
2008-06-18

  Elin Katten Lo VIP
Fint skrivet Stela, innerligt och vackert!

Elin
2008-06-18

  opheliavampira
jag också
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic