Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helst av allt vill jag långt bort hærifrån

jag brukade ha ideal & hög moral
nuförtiden skiter jag mest i allting;
de fattiga och utsatta och hemlösa dom får klara sej själva
allt jag bidrar med en hundralapp i månaden (patetiskt)

min mamma är frustrerad enligt sin psykolog
tyvärr vet hon inte vad det innebär
oförmåga att påverka sin situation är min översättning
andra förslag mottages tacksamt

varje gång jag besöker den här staden
dör jag långsamt med varje andtag
det är en lång och plågsam död, ångestladdad
stryker längs med gatorna
livrädd för att bli igenkänd
vill inte ge en snabbresume av mina sista tio levnadsår

jag brukade tycka om att ha ett hem
nuförtiden är jag hemlös
& det enda som existerar i min värld
är snabbaste sättet att tjäna tillräckligt mycket pengar för att dra vidare

så inihelvete långt bort





Övriga genrer av Miss 51
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss 51