Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dog med hans namn på sina läppar





*******


När hon mådde dåligt skrev hon till honom.

För att få några ord från honom, för att veta att hon inte var glömd.

Han skrev mer sällan tillbaka.

Till sist slutade även hon skriva till honom.

Hon trodde att han inte längre behövde henne.

Tystnaden blev för svår för henne.


Hemma grät hon tyst i en kudde.


Hon hoppades hela tiden att han ska öppna sig.

Hon ville bara höra några varma ord, inget mer.

I sin ensamhet på kvällarna bad hon Gud befria henne från allt - Att han skulle hämta henne.

En dag lyssnade Gud på henne.

Han uppfyllde hennes bön.

Hennes hjärta orkade inte mer. Väntan blev för svår och tung att bära.

Hon dog med hans namn på sina läppar.

Hon hade sagt att hon skulle älska honom till hennes sista andetag. Hon ljög inte.




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 518 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-19 10:57



Bookmark and Share


    Lindizz
vackert smärtsamt, de sista raderna ger ett extra slag i det inre. Starkt skrivet i vacker form.
2008-06-19

    Melona
vackert och innerligt, så det värker och gör ont, där i trakten av magen där kärleken ska bo...
2008-06-19

    StinusFinus
Gaah, jag blir frustrerad...du vet varför Stela.
2008-06-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Tragiskt vackert, jag som hoppats att orden kommit till henne i stället. Hälsar vännen Fredrik
2008-06-19

  anits VIP
Så underbart vackert
jag ryser när jag läser
dom sista orden
hon ljög inte
2008-06-19

  Havsbris
ryser genom huden
i hela kroppen,
vilken smärtan, ödet,
vilken känsla,
utmärkt fångad som en
spontan bild men i långsam
repris för varje andetag,
som en straff, ett rituell,
suverän, superb,,,
,,, andlös!

Vi dör och födds på
nytt många gånger
under livet...
2008-06-19

  Elaine.S VIP
Vackert på ett sorgligt sätt, dramatiskt som en film..men om man skulle uppleva det själv så är det tragiskt...
2008-06-19

  Gronia
vacker text, mycket känsla
2008-06-19

    Mr.painter
Magiskt
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic