Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grundlagens förfall



demokratin
och grundlagen
som det talas så fint om

försvann genom ett par kanpptryck
och slaget av en klubba

hur kan vi, morgonen efter
säga att vi lever i ett demokratiskt land?




Övriga genrer av Simmerskan
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 11:02



Bookmark and Share


    Askes
Ja, det kan vi inte.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan