Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bladder dagar.....


sätt ett MÅL dit du vill komma.....vilket djä...a mål?

bli kärlek...........vad är det?

var i nuet.....när då?

älska din nästa.....de där förb.....e bråkstakarna,mördare med mera!?

älska dig själv........öh;visst 104 stressiga kilon med en skalle full av skit!?

älska gud.........och VAR är han!?!


DU är kärlek.........hur sjutton skall jag veta det då?!?


skit det samma!!!


I första hand är jag en sagotant!

Inom mig finns ett rikt Universum

och

där är jag ALLTING!!!




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 11:15



Bookmark and Share


    Bim
..sagotanter behövs det många av,-fortsätt så...
2008-06-19

    Satusilmät
Egentligen är det just det som jag tänker på:sagorna som är så viktiga för mig,detta bara måste vara kärlek som jag dagligen lever! Tack för din kommentar!
2008-06-19

  glittertindra
plocka fram kärleken till sagan kanske och förmedla den... din version av kärlek... :)
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät