Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det känns att se upp till någon för mycket och sedan sviker den personen extremt mycket, men jag tror att i slutändan vinner alltid den utsatta.


I mina ögon (ingen makt)

I mina ögon har
du inte längre någon makt

du var så mycket
men du svek,och
gav mig hål i
hjärtat och själen.

(Mina tankar var dag fylldes till ära av dig)


nu har du gått
för långt utan
att visa mig
någon respekt.


(Mina tankar blandas av känslor; kärlek och hat)

I mina ögon
har du längre
ingen makt


Så älskling jag
tror ändå
att
jag
vann spelet
du spelade
mot mig




Fri vers av RedCherry
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 12:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du fri har du vunnit. Och det verkar du ju vara.
Ingen skall utöva makt över dig på ett manipulativt sätt.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry