Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse.

Kommer du ihåg alla de stunder du fått mig att gråta,
alla de där stunder du sårat mig och gjort mig obeskrivligt ledsen..
Kommer du ihåg alla de där gånger du gjort mig besviken?
Och alla de där gångerna är bara för att du har satt dig i tåget och lämnat kvar mig i tårar.




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-06-19 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n