Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något försök i att splittra upp och samtidigt ena. Jag vet inte.


mångsidigt

1.
det var aldrig försöken efter
att kanske bli vis
som fick mig att nöta skorna

det var längtan
efter något annat
än ensamheten


2.
favoritkoppen
är inte längre vit inuti

den har missfärgats
liksom jag


3.
jag sökte mig ner till havet
när det stormade som värst
ihopkurad innanför strandvallen
hördes bara dånet från vågorna

och jag andades ut,

jag kunde inte längre lyssna
till tankar


4.
vad krävs av oss
för att vi ska passera livet
med värdighet?

något säger mig att frågan
är själva svaret


5.
jag leker inte genom livet,
jag bara försöker få mina ögon
bli lika oskuldsfullt blåa
som min systers


6.
tystnaden
passar
när det är
självvalt


7.
jag är inte på något sätt
missnöjd

jag saknar bara
ljudet av någon annan





Fri vers av Simmerskan
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 13:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
här kommer fortsättningen*L*

\"jag leker inte genom livet,\"
men att ändå vilja få tillbaka
den tid då allt inte färgts av
händelser , som kanske gjort
ögonen lite mer cyniska...

Att inte vara \"missnöjd\"
men ändå sakna\"ljudet av någon annan

Dikten andas längtan och ett försök att
fånga nuet och något att leva för...
Gillar dina rader, tar dem till mig...och vill läsa
igen så jag bokmärker...
Applåd till dig...
2008-06-19

  Elaine.S VIP
\"nöta skorna\" i \"längtan\"
en insida som färgats av livet...

\"dånet från vågorna\" kan vara skönt
ibland för att slippa tänka..
\"jag leker inte genom livet,\"
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan