Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa ord stannar kvar som man inte säger





Ibland

säger tystnaden

mycket, mycket mer

än vissa ord



Vissa ord stannar kvar

som man inte säger



Tystnaden säger mer

än vissa ord

ibland



Men ändå



Jag vill höra ord ...

Jag vill höra dina vackra ord ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 491 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-19 13:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
tystnaden kan
många gånger
säga mer än
ord
2008-06-19

  Teresia Ridell
Ja kroppspråket talar tydligare än ord....ibland..
2008-06-19

  Havsbris
så är det,
man vill höra, lyssna
och känner inuti ,,,

att gissa eller tänker
på är inte samma sak,
det kan gå fel och länge
drån sanningen, inget
som komunikation mellan
människor, för det kan
vi prata av alla varelser...

tystmaden kan lura dig
även om många säger
att bli allt klart; hmmm
beror på hur din hjärnans
kontakt med hjärtat...

det som ska sägas, ska inte
hållas kvar,,,
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic