Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man borde nog inte göra saker man egentligen inte borde.


Prismaregn och självförnekelse

Kandelabrar av misslyckande och
det är ditt fel att det regnar för
egentligen vill jag bara hålla om dig
på avstånd
då det är lättast att
tänka att
jag vet att du håller av mig men
att jag kan inte göra någonting åt det
och det kanske är bäst så
för du var ändå så långt ifrån
kärlek att
du missade tåget
ensam på en perrong i juni

(jag håller om dig på avstånd
jag håller om dig i vinden jag
håller om dig i regnet och
det är ditt fel)


ordböcker med felstavningar och
du håller mig under ytan
egentligen är det ditt fel
ett mynt i din ficka
är min kärlek till dig
evigt präglad en känsla av
för lite
en känsla av
för mycket
två olikheter gör inte
ett lika
vi var aldrig mer än vitt ljus
en prisma av färger
borta i en blinkning
vilse bland ögonfransarna
tills någon av oss bröt sig
loss och

det är ditt fel att det regnar över lund
över mig idag




Fri vers av Jolly Roger
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger