Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väntar på mig ...




Jag hörde en röst

från himlen som sa:

\" Jag älskar Dig \"



Jag lyfte mitt huvud

mot himlen

och såg Dig



Då jag vände mitt ansikte

från Dig

såg jag Dig

fortfarande vid havet,

vart jag än vände mig


och


Jag vet nu

att Du vid havet

väntar på mig



Du älskar mig

och

Du väntar på mig ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 499 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-19 14:44



Bookmark and Share


  * Ammi *
styrkekramar!
2008-06-20

  aol
underbart härligt berörande läs min dikt kär den är som ett kopliment till din egen
2008-06-19

    Ken Cassel
Det är klart att jag väntar
Dum vore jag annars

Kramar
2008-06-19

  Teresia Ridell
Vackert men sorgset..mycket sorgset. Ja någon älskar dig och någon väntar på dig. Men han som väntar på dig finner du någon annanstans än ovanfrån.. När du minst anar finner ni varandra. Kärleken från högre makter får vänta, du har mycket mer kvar för oss på i denna världen, ännu.
2008-06-19

  Havsbris
jag brukar ser hela
positiva i det negativa
så blir varmare till alla,
men här skrämmer mig
liten, dina ord alltså!

Så starka och djupa
de här,,,
havet har den magi
men kan förtrolla på
negativ sätt med...
Han väntar på dig,
när det blir tid, Han
väntar på alla, men
jag kan vänta, ingen
bråttom där...

ta det lugnt, kram!
2008-06-19

  Don Jorgé
Lugn och väldigt avspänd dikt. Mjuk och fin.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic