Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kör ett test då


Lite av varje, pass på, fynda!


Snart är det dags, att ta ett sista farväl
Mitt hjärta stängs på obestämd framtid

Den stora sommarrean lider mot sitt slut

Moralen prutades ner till 18.90
Min eviga kärlek gick för en femtiolapp - ett bra pris
tyvärr returnerades den senare samma kväll
i obrukbart skick

Du kan få den om du vill




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-07-12 17:20



Bookmark and Share


  stannar kvar
Fyndigt och smärtsamt. Bra skrivet =)
2005-07-13

  swimsus@gmail.com
ja! Där satt den ju! Men denna ska du INTE rea ut för några av rikets riksdaler! Så de så! Splended!!***
2005-07-12

  madinsane
jupp, testet fungerar alldeles utmärkt i mitt huvud också. mycket kalas!!!
2005-07-12

  Markattan
Tragikomik... Ibland "säljer" man både moral och kärlek för lättvindigt och snabbt och priset blir ofta i slutändan alltför högt. Gillar den här!
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP