Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När DU ger



det


DU SJÄLV VILL HA

till andra:

kärlek,

stöd,

uppskattning,

hjälp

och

erkännande


för Du


samma sak tillbaka



ÄLSKA OCH ACCEPTERA

den Du är


inte den


Du borde vara

eller

kommer att vara



FLYKT

är

ett enklare val

än

förändring



VÅGA SE

vem Du är

och

anta utmaningen

att bli

den Du vill vara



SANNINGEN

om

livets mening

måste

var och en

utforska

på egen hand



NÄR VI GER

av vår tid

och

av oss själva

får vi

tid och kärlek

tillbaka




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 536 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-19 18:34



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Utmärkt.
2008-06-21

    StinusFinus
Klyschor...dock fint formulerat.
2008-06-19

  Havsbris
...och dubbelt så mycket
eller halv av hela!

som lyckan av de vi älskar
är dubbel lycka, är också
smärtan halv...
Jag är den jag här, inte
annan vill jag vara eller
bli, är nöjd nog och de som
känner mig är nöjda med ;o)

Så klart man vill alltid vara
bättre och rätt, men är vi
säjlva måste accepteras
så det är... inget att skämas
för! Och ska inte krävas mer!

vackra ord!
2008-06-19

    Ken Cassel
MYCKET BRA SKRIVET

Kramar i massor
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic