Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna

Jag vill bara ha bilder på dig överallt!

Så jag kan se hur vacker du är,

Se på dina underbara ögon som tindrar av skönhet.

Och dina läppar som har det allra speciela leendet i hela världen.



Men efter tiden tittar jag bara mer och mer på bilderna, så insåg jag hur jävla myk jag saknar dig min älskling.

Hur myk jag saknar ditt vackra utseende som jag aldrig kunde slita blicken ifrån.

Och dina underbara ögon som ibland kunde få kontakt med mina.

Och de läpparna som jag fick kyssa en gång i tiden.


Och en gång i tiden sa vi föralltid till varandra, håller du fortfarande med?




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-06-19 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n