Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mönsterpassning

En veckolång kamp och ett mönster

föråldrat

har lättat och visat sitt ålderstigna ansikte

 

Med en smekning från medvetenhetens hand

föryngrades mina kinder

och jag insåg att det är dags att leva och leka lite

 

-Var inte för hård mot dig själv, min älskade




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson