Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ska göra mindre ont





Så många minnen

från min barndom

tog mig fått



Där bodde människor

som

vilar i sin grav



Där bodde människor

Där bodde jag



Där bodde

och

dog mina drömmar



men ändå



Där vill återvända jag



Kroppen

vill vara

där själen är



Där

ska göra

mindre ont




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 454 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-19 22:24



Bookmark and Share


  Nasrin
längtan är stort, vackert skrivet!
2008-06-20

  Quasimodo
Berörande för det som varit och ska bli klart, mötas och kännas !!
2008-06-20

  Havsbris
Det vet jag inte,
vad gör mindre ont,
att känna för att man
vill se och röra
och måste lämna igen
eller om man inte se
alls...

Vilken som, smärtar,
och inte liten...

bra fångad situation,
moment 22 !!
2008-06-20

  anits VIP
Svåra saker du skriver om
men jag förstår dig
och att det gör ont
2008-06-19

  Tellus Fortuna
Ja, det är svårt att inte vända åter...
där rötterna finns...
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic