Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Vet Hur Man Väntar

"..med kvinnan jag älskar - så jag sköt dom och - knullade dom båda" / "var i
silversjön?" "jag håller ögonen öppna" sveper mig bort i kabelnätet med en
punch bara som från en boxares ensamma händer, och det finns nere vid
strandkanten massa solbränt skinn
Där i den lilla öknen bland sopor och vitt
våt låg hon, böjd över tidtagaruret. jag så tickande tickande
som omogen tomat
Tror jag på det?
Och när börjar natten?

I staden släcker vintermånaderna
ljuset i 250 000 människors ansikten

ser 250 000 människor sväva över marken med asfalt på fötterna

Hör du mig viska längs sanden
-når längtan ut mot någon frekvens?


Jag är för varm för att ha några ord i mig
jag är för mjuk för att
känna något själv
Som en hund
också kall innan inkallad

Vem blöder igenom hemligheten? När händer det?
Jag är en armlängd ifrån evigheten varje dag på fabriken
ingen hånglar med liken
När jag röker upp mig på taket kan jag höra
mitt eko avta, mig själv tystna
förstå
hur varje hopp och
förlust brinner ut,


det ligger framför mig långt borta
 hur jag längtar

 jag vet

hur man väntar




Fri vers av tripto nin
Läst 844 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-19 23:28



Bookmark and Share


    elmh
ja, slutstycket!
2008-12-04

  orsak
sjukt bra text.
mycket fina ord, kalla och varma.

älskar slutstycket!
2008-08-12

  Shininkagemusha
Inledningen fångar och fascinerar, jag ska inte säga att jag fattar men det är skarpa bilder som blixtrar fram.

Veta hur man väntar. Gillas.
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin