Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara det vi inte gjorde som vi ångrar





Livet är för kort

för att

Vi ska vara onda

mot varandra



Njut av livet

det

går inte i repris



Ta inte livet

för allvarligt



Förverkliga dina drömmar

så att

Du får plats med nya



Det är bara det

vi inte gjorde

som

vi ångrar



Njut av livet




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 525 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-20 11:16



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Tycker detta skulle passa fint till en klass på studentdagen.
2008-06-21

  Carola Zettergren
Sanna kloka ord!!!
2008-06-20

  Elaine.S VIP
Bra och tänkvärt skrivet...
2008-06-20

  J A Nicander
Vackert och tänkvärt!
2008-06-20

    mr cloud
ord av visdom,
kunde inte skrivit de bättre själv.
verkligen fint !
kramar
2008-06-20

  devilsangel
Så vackert skrivet om att ta vara på livet...
2008-06-20

  Teresia Ridell
Ja visst är det värre att ångra de man inte gjorde när man hade chansen !
Fint !
2008-06-20

    Lindizz
Vackra rader!
2008-06-20

  Maria T
Så fin dikt så sann.
\"Njut av livet.\"
2008-06-20

  genni VIP
håller med dig
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic