Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två människor flyter isär..


Glaset mellan oss

Lyssna.


(Min tanke är din)

Luften som vi
båda pratar
genom blir
till glas.

(Ser läpparna röra
sig men hör inget)

Trodde vi var
gjorde för varandra,
våra flätade läppar
klippte du av med ett ord.

(Utan att veta fanns
du inte kvar i mitt liv)

Glaset mellan oss
spräckte läpparna
som sakta flätades
upp med en hårnål av glas




Fri vers av RedCherry
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-20 16:15



Bookmark and Share


  Simmerskan
Lyssna.


(Min tanke är din)


Helt underbar inledning, jag gillar avståndet du skapar. Kanonbra!
2008-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Ett ord räcker...
Eller kanske frånvaron av ett...eller tre...
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry