Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är kärlek på papper, men ge gärna kritik så det kan se snyggare ut.


Mon coeur n\'est pas vôtre, mais vous souffle dans lui

Jag vill skriva om dig,
göra dig rättvis med mina ord.
Klä mina tankar i ord
så världen kan se hur vacker du är

(ohja
du är vacker
du har bara lite svårt att se det själv)


låta varenda jävel förstå
den känslan som ligger i min bröstkorg
varje gång jag vaknar och märker
att du ligger kvar

Jag vill måla mina ord på varje vägg jag ser.
skriva dem med röd färg
så de kan lysa igenom bilarna
duvorna parkbänkerna
uteliggarna
cigarettröken ångesten
huvudvärken



Jag vill lära mig göra som du
får tiden att stanna
få världen att sluta andas
döda alla andra människor
tills bara vi är kvar
Spara dina ögon när de lever
Spela in ditt skratt
för älskling
det finns inget vackrare än du
när världen inte längre jagar dig.


Min vackraste,
jag vill visa dig varför jag mindes dig
jag vill få dig att se det själv.




Fri vers av cecabom
Läst 368 gånger
Publicerad 2008-06-20 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom