Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är att se med andras ögon





DÄR

det inte finns någonting

att kämpa för

- finns heller ingen styrka -


KÄRLEK

är

inte bara

att gå

hand i hand


DET ÄR

att

hålla varandras händer

vad

som än sker


LIVET ÄR FÖR KORT


därför

älska mig

medan

jag lever




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-20 18:04



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vackra och kloka ord och det är nog så
ibland att man ger upp för fort. Det är i prövningarna
kärleken visar vilken kvalitet den är av...
\"DET ÄR

att

hålla varandras händer

vad

som än sker\"
2008-06-21

  Maria T
Så sant du skriver
2008-06-21

  Don Jorgé
Mycket fint.
2008-06-21

    mr cloud
wow,

därför älska mig medan jag lever.
vackert !
2008-06-21

  Teresia Ridell
Ja äkta kärlek är stark och ger styrka. Vackert !
2008-06-21

  mare VIP
..mycket bra skrivet......fint...
2008-06-21

    © Birgitta Wäppling VIP
Upplyftande ömsint och kärleksfullt.
2008-06-20

  friheten
Sant och vacker, om ändå alla tänkte som du.
2008-06-20

    ingvar VIP
Maria Zena sade allt.
2008-06-20

  Maria Zena Viklund
ja vad kärlek är komplicerat och är man en medberoende människa som älskar för mycket och håller händer trots allt utan att ta hand om sig själv ja då är det inte kärlek, och kämpar det gör man tusenfalt, och ändå där finns ingen styrka bara kämparglöd och adrenalin, och ibland behöver man bara sluta om sig själv och det är kärlek att värna om sig själv, men självklart är det du skriver Kärlek, fint!
2008-06-20

  Havsbris
hmmm intressant
sätt att se saken,
klok titeln...

det tolkar jag som
att allt men vill till
sig, skulle ses med
andras ögon så allt
skulle vara enklare
att förstå att man ska
behandla och älska alla
på samma sätt, men...
Hur kunde vi då känna
skillnaden?! hmmm

kärleken kan vara
allt och inget, beror
på vem och vad man
syftar på...

Säkert är att finns ingen
definition, kärlek är av annan
världens dimension !
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP