Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexiga jag.

 

 

Du ser mig naken

med kläderna på

Med blicken är jag

din

 

 

 

Naken ligger jag och väntar

din stora kom till mig

är din

 

Törstar ihjäl kom

svälter

 

Nu är det vi

längtar

 

Längtans stig

når vi

 

Skriker högt

till fåglarnas sång

Som hörs till

hjärtats slag

 

Där är vi

 

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 588 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-21 02:05



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sexiga du, ja visst är det härligt att känna sig sexig, det är så man ska se på sig själv och varandra i kärleken! Den sensuella, passionerade kropps- och själsnära kärleken där inget kommer emellan. Han kommer garanterat din älskade och jag kommer till min:)
2008-06-21

  genni VIP
kärlek...
2008-06-21

  Spider
ja det kan man tycka...
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara