Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimensio

 

början ryggslutet

en målning droppar färg

en snedknäppt vit kimono

ledlösa armar

en underjordisk flod

den gröna lågan

övergår i varandra




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 11:51



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Som en levande målning!
Ett mästerverk!
*bokmärkes*och*applåder*
Tack för en vacker läsning:)
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP