Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis så !


Världens våld

GRÅT
jag ska
kyssa dina
salta tårar
med mina
mjuka
läppar

Älskling,jag ska dansa på dina sår


Älskling,jag
står inte
ut med att
du har en
tatuerad själ

Älskling,låt mig byta ut våra själar

Låt oss sedan
dansa vilt

månens stjärnor
Och vi
ska dansa
tills hela
världen
dansar
lika vilt.



Älskling,vi ska dansa på månens varma stjärnor
tills alla krig och allt våld är slut.




Fri vers av RedCherry
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-21 14:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tatuerade tårar...
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry