Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allas rätt

Alla har rätt till förståelse

alla har rätt till en ny chans

alla har rätt till förlåtelse

för alla felar vi lite till mans




Fri vers av Kalle.O
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-21 19:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt att ge sig själv och andra nya chanser.
Applåd!
2008-06-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst, annars
blev livet för
många trist
2008-06-21

  genni VIP
så sant det du säger
2008-06-21

  ¤Anne¤
vilken underbar liten dikt!
2008-06-21

  karenina VIP
så rätt och så fint.
2008-06-21

  Mats Henricson
En Biblisk Sanning: \"Vad Rätt Du Talat\"...
2008-06-21

  friheten
Håller med
2008-06-21

  Snödroppe
Ja, tänk om vi alla tog till oss det,,
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O