Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn





Försvinn från min själ

Försvinn från mitt hjärta

Försvinn från mina tankar

Försvinn från mitt liv



Du sa

att jag är egoist

för att

jag ville få lite värme av Dig



Jag behövde bara dina varma ord

att värmer mitt hjärta

i ensamheten



Bara några ord,

bara lite värme

och

ingenting mer


om


Jag är egoist

på grund av detta



Försvinn

från mitt liv, min vän

bara

Försvinn



Dina kalla ord

gör mig ont



De gör mig

så ont,

så ont ...



Jag undrar



Varför mitt hjärta

valde just Dig

av alla de andra

vackra och snälla människor

som ville ha

mitt hjärta

och

min själ



Varför just Dig

som gav mig

ingenting

utom

smärta

och

ensamheten



Jag undrar ...



Jag hoppas att

mitt hjärta ska välja bättre

nästa gång




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 539 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-06-21 20:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fy...ja det där hjärtat!!!
2008-06-22

  Elaine.S VIP
Hjärtats val kan ibland orsaka mycket smärta...
2008-06-22

  mare VIP
...tyvärr blir det fel ibland, men hoppas att man lär av misstagen........
2008-06-21

  Cadena
Ack ja, kärleken gör litet som den vill ibland...
2008-06-21

  Ronny Berk
en berörande text som så öppet och smärtsamt förmedlar känslor
av vanmakt och sorg...ja...
2008-06-21

  anits VIP
Kärleken är förunderlig
den väljer inte alltid
rätt väg de sista orden
får mig att känna nästa
gång väljer hjärtat
rätt
2008-06-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det! Så är det!
Hjärtat söker ny
väg! Och ser att
Du är på språng
i svart klänning
så flott och så
lång! Gott!
***********
2008-06-21

  prinscess VIP
ack så smärtsamt
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic