Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De stunder jag vill ha dig




i en papperspåse
ska jag samla dig
bit för bit
efter jag krossat dig



påsen ska jag gömma
plocka fram den
då och då
för att limma tillbaka dig
bit för bit
de stunder
jag vill ha dig igen







Fri vers av AnnaMy
Läst 641 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-06-21 21:45



Bookmark and Share


    Yrrvädret
Bra! Fortsätt så. Och fortsätt gärna sända kommentarer och komma med kritik ;)
2008-07-17

  Freeman
*ler*

tror mig förstå din känsla precis när du skrivit denna, tyckte om den precis därför och för att du skriver på ett språk som tilltalar mig. *applåder* till Kristianstad-poeten
2008-06-23

    crapcat
ha, fyndigt skrivet! så vill jag nog också ha det. med en del människor i alla fall...
2008-06-22

  Mats Henricson
Motsägelsefull och ovillig attraktion, eller (?)
2008-06-21

  Leif Furstedt
Gillar undertonen i dina rader.
2008-06-21

    Jojjan
Skulle vara praktiskt!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy