Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas ...





Själen bjuder sannerligen

vad ont är



Till Dig

min själ skriker



Till Dig

öppnades mitt hjärta


men


Mitt hjärta måste bli stilla



Jag hoppas att

rosen ska få igen

livet och glansen



Jag hoppas att

vågen ska smällta samman

med havet



Jag hoppas fortfarande

att

Din ande förenar sig

med min ande

en dag



Jag hoppas ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 561 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-06-21 22:27



Bookmark and Share


  * Ammi *
berörande vackert!
2008-06-22

  Cadena
Vacker!!! Smärtsam men o så vacker med andarna som förenas.
2008-06-22

  Quasimodo
En vacker bön ut till livet och kärleken !!!
2008-06-22

  Elaine.S VIP
Ord som känns, de liksom ropar...
2008-06-22

  mare VIP
..fint berörande.........
2008-06-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode tid Stela...
Skriv ett ett mail
till mig snälla Stela...
*****************
2008-06-21

    StinusFinus
Här talar vi kärlek, en odödlig sådan.
2008-06-21

  anits VIP
Underbart vackert
Stela, texten berör
verkligen
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic