Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det svider i själen

aj!!

vilken smärta

när det svider i själen

hjärtat vrids om


som om man kramar en disktrasa

o det känns i varje cell

smärtan


varför?

ska jag pinas igen

vad vill du testa med mig?






Övriga genrer av minette
Läst 422 gånger
Publicerad 2008-06-22 10:29



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
smärtan är en del av livet
...liksom njutningen!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette