Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hon älskar dig inte som jag

det är hon som
håller din hand
men hon älskar
dig inte som jag
ingen inte någon
kan älska dig som jag
inte någon kan känna
för dig som jag gör och
inte någons hjärta
kan slå på samma sätt
som mitt för dig och
hon kan inte gråta
likadana tårar som jag
hon kan inte gråta
likadana tårar som jag
hon kan inte gråta
av saknad efter dig för
det är hon som
håller din hand 
men hon älskar
dig inte som jag 




Fri vers av Vickin
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-22 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar dikt.
Vi är alla oersättliga och har alla våra individuella sätt att relatera till våra respektive.
Ingen kan någonsin fylla tomrummet. Aldrig fullt ut.
Likadant är det när man förlorat en älskad vän.
På det ena eller andra sättet...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Vickin