Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågade DU som jag älskade mest





Hur vågade Du

efter allt

att döda mig

på ett sånt omänskligt sätt


Den dagen

när Du sa

vissa ord till mig

började jag

att dö

på något sätt


Den ena halvan

av mig

dog

för alltid


Du

som

jag älskade mest

kom aldrig

på begravningen


trots att


det var Du

som

orsakade den



Den andra halvan

lever

fortfarande


den skrattar och pratar

som vanligt

med

andra människor


men


ingen kommer att upptäcka

att

det funnits

en bättre halva av mig


som


dött för alltid

på grund av

dina kalla

och

snåla ord


ingen kommer att upptäcka

det


Hur vågade Du


efter allt


att döda mig

på ett sånt

omänskligt sätt


Hur vågade DU

som

jag älskade mest





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-06-22 12:21



Bookmark and Share


    Kirre
DEn här gör ont....Igenkännande faktorn hög.../Jennie
2009-02-06

  Mangal VIP
Träffar tungt i mig. Ursinning förmäten berättigad och självupprättande vrede.
2009-01-11

    Suz
väl beskrivet av en sorglig hård känsla:-/

bra.
2008-06-22

  mare VIP
...sorgens text.....men livet går vidare.............
2008-06-22

  devilsangel
en smärtsam text...du kom inte ens på min begravning..Känns ilska, frustration men sorg också...
2008-06-22

  friheten
Underbart skrven, men även sorligt, men den känns. Bra Stela.
2008-06-22

    johanni
Känner så väl igen dina ord, men vill för min del ändra sista raden till dig jag älskar mest ännu.
2008-06-22

  J A Nicander
Starka ord om det svek som sätter så djupa spår i själen. Kraftfullt och kvarvarande känsla.
2008-06-22

  Fånga dagen
sorgligt men jag tycker som den tidigare skrivit att det kommer mera gläjde sen
Men det är klart att man måste få vara ledsen och sörja så länge man behöver för annars så hinner det ikapp en senare i livet
kramar
2008-06-22

  Maria T
Stela.
Tänk efter, den halva som dog för alltid innehåller
mycken kärlek. Den kärleken skapar liv igen.
Nytt friskt liv.
2008-06-22

  Elaine.S VIP
En otrolig sorg att aldrig mer känna sig mer än halv...
2008-06-22

    StinusFinus
Bittert, vemodigt och sorgligt.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP