Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord, inget viktigt, inget att klaga på.


takes me out to sea.

Placebo får mig alltid
på det där humört
lite vemodigt och bittert
som om jag sitter
i någons soffa
i någons lägenhet
nånstans långt bort åt helvete

och berättar för en ansiktslös att fan
Livet är åt helvete
och jag har varit
åt helvete
,är


Alkohol sveper i mina ögon
och sanningen om världen
min värld din värld alla jävla världar
du kan tänka dig

finns i mina ord

och visst fan har jag rätt
Ingenstans rymms så mycket visdom
som i en ändlös lägenhet
brevid någon som avslutar sin existens
när solen kryper mot
de okända timmar vi alla väntar på







Övriga genrer av cecabom
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom